Nova fornada de guies pel Xerrem Junts

Publicat el 05 de juliol 2021

Vuit persones van assistir la setmana passada a la primera formació híbrida per ser dinamitzadores de grups de conversa en català

 

Els dies 28, 29 i 30 de juny la seu de la CAL, i també les pantalles, van ser l’escenari d’una formació de voluntaris pel programa Xerrem Junts. Un total de vuit persones van assistir a aquestes jornades, on es va presentar la CAL i el projecte, tant des d’un punt de vista teòric com pràctic. En especial, es va voler emfatitzar l’alta capacitat d’incidència social que tenen els grups de conversa del Xerrem Junts. Aquests, no només s’erigeixen com espais on aprendre o perfeccionar la llengua, sinó que també són idonis per generar entorns de confiança i vincles entre les persones usuàries i guies.

Per primera vegada en la història del projecte, les jornades es van realitzar de forma híbrida, combinant l’assistència presencial i la virtual. Degut a l’èxit d’aquest nou format, l’equip gestor del Xerrem Junts ha decidit que les properes jornades de formació del voluntariat, que es faran el mes de setembre vinent, també seran presencials i virtuals alhora.