Nova edició del Correllengua a l’Hospitalet de Llobregat

Publicat el 20 de setembre 2016
Noticia del nucli de L'Hospitalet de Llobregat.

Aquest proper mes d’octubre arriba una nova edició del Correllengua a l’Hospitalet de Llobregat. Un any més, des del nucli de la CAL us volem convidar a celebrar conjuntament la festa popular de la llengua catalana que recorre tots els racons del país.

A l’Hospitalet, a banda dels actes programats per diferents entitats que han volgut afegir-se al Correllengua i que apareixen en el cartell adjunt, us volem destacar els dos actes organitzats directament per la CAL de l’Hospitalet:

Sopar-col·loqui. El divendres 30 de setembre al Casino del Centre, a les 20.30h, amb la presència de Vicenç Villatoro (preu del sopar: 10€; reserves a Monrós-Copifoto, al Centre Catòlic o a través del correu lacalhospitalet@gmail.com). Amb aquest acte es dóna el tret de sortida a l’Engresca’t 2016 que se celebrarà l’endemà dissabte dia 1 d’octubre a Santa Eulàlia.

Reivindicació de la senyora Clito Mestres. Representació teatral del monòleg escrit per Montserrat Roig, escriptora a qui es dedica l’edició d’enguany del Correllengua. El diumenge 16 d’octubre, a les 18.30h, al Centre Catòlic, a càrrec d’Anna Trias i produït pel Quadre Escènic del Centre Catòlic (taquilla inversa).

Esperem poder-vos saludar personalment en algun d’aquests actes.

CAL de l’Hospitalet de Llobregat

lhospitalet-de-llobregat