Més d’una vintena de persones a la trobada de nuclis de la CAL

El passat dissabte 21 de gener va tindre lloc la primera trobada de nuclis territorials de la CAL d’aquest 2017. Més d’una vintena de persones es van reunir a la seu de la CAL Nacional per compartir experiències, detectar necessitats i iniciar noves campanyes i actuacions.

La trobada va començar amb la valoració per part dels nuclis de les activitats que s’han portat a terme al territori durant l’any 2016. Després, es van presentar els projectes de la CAL i es va explicar les possibles actuacions i campanyes previstes pel 2017. Es va parlar sobre la gestió del Correllengua, els projectes “xerrem” i “junts”, els Premis Joan Coromines, el Sopar de Lletres i el Concurs de microrelats.

Per últim, es va presentar la sala d’actes de la nova seu com un espai on es poden fer activitats. La CAL està elaborant un calendari d’exposicions i xerrades que s’aniran fent cada mes a l’espai i posa la sala a disposició dels nuclis perquè facin les activitats que desitgin.

Aquestes trobades són molt útils, per a copsar què es cou als nuclis, ajustar les activitats a la realitat territorial i donar suport en tot allò que calgui. Per part dels nuclis, és un motiu per conèixer els integrants d’altres indrets, que en alguns casos pertanyen a la mateixa comarca, iniciar projectes comuns, sumar esforços i coordinar calendaris.

Des de la CAL volem agrair l’assistència i la participació de tothom!

IMG_9107 IMG_9130