Més de 90 persones participen en la segona edició del Concurs de microrelats

Publicat el 03 d'abril 2017

El termini per participar en la segona edició del Concurs de microrelats ha finalitzat amb 91 candidatures presentades. Un any més, l’organització celebra la bona acollida que ha tingut la iniciativa i remarca la qualitat i l’originalitat de les narracions i enregistraments de veu que s’han presentat. La categoria oberta ha tancat amb un total de 55 relats i la categoria xerrem, amb 36 enregistraments.

Aquest any el Concurs s’ha organitzat amb motiu dels 10 anys del projecte de la CAL “xerrem” per això els relats de la categoria oberta havien de girar entorn d’algun dels motius del lema del projecte (Llengua, Cohesió, País) i els de la categoria xerrem havien de fer referència al número 10.

Al llarg de les properes setmanes el Jurat del Concurs es trobarà per decidir quines seran les obres finalistes i les persones guanyadores de cada categoria. La comunicació del veredicte i el lliurament de premis es duran a terme en el decurs SOPA(R) de lletres que organitza la CAL amb motiu de la diada de Sant Jordi divendres 21 d’abril, a les 20.30 hores, al Foment Hortenc.

Els propers dies l’organització del Concurs es posarà en contacte amb tots els participants per convidar-los a assistir a l’acte i conèixer el veredicte presencialment.