Més de 70 persones participen en la sisena edició del Concurs de Microrelats

Publicat el 08 d'abril 2021

El termini de lliurament de les obres del Concurs de Microrelats 2021 de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) va acabar el passat 31 de març. Aquest certamen literari vol contribuir al foment de l’ús de la llengua catalana a través de l’elaboració de relats breus.

Enguany la participació ha pujat respecte de la de l’any passat. S’han rebut un total de 71 relats: 61 relats de la Categoria Oberta, amb el lema “Llengua i resiliència” i una extensió màxima de 1.200 caràcters; i 10 relats de la Categoria Xerrem, en format d’àudio, d’una durada màxima de dos minuts, que fan referència al número 25, amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la CAL.

Les obres presentades poden optar a un primer, segon o tercer premi en cada una de les categories. Al llarg del mes de maig es faran públics els guanyadors i s’informarà del format de l’entrega de premis i la cloenda d’enguany que, malauradament, a causa de les circumstàncies derivades de la COVID-19, no es podran dur a terme en el tradicional SOPA(R) de Lletres.