Maria de los Llanos de Luna elegida com a Caganera de l’Any 2016

Publicat el 02 de gener 2017
Noticia del nucli de Sants.

El passat dia 20 de desembre el nucli de la CAL al barri Sants de Barcelona va celebrar, coincidint amb la tradicional torronada del Centre Social de Sants, la setzena edició del Caganer de l’Any. Enguany, Maria de los Llanos de Luna, ex delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, va ser escollida com a Caganera de l’Any 2016.

Amb aquest premi el nucli de la CAL a Sants vol escollir a la persona o institució que ha fet la cagada més grossa en aspectes referits a la cultura i a la llengua catalana, o en qualsevol aspecte de la catalanitat. Segons constava a la nominació, Maria de los Llanos de Luna va ser premiada per haver estat el braç executor del govern espanyol contra el procés sobiranista a Catalunya, i sobretot, per les més de 230 interlocutòries contra els ajuntaments adherits a l’Associació de Municipis per la Independència. La senyora de los Llanos de Luna ha agafat un trist protagonisme en l’actual judicialització de l’estat espanyol contra Catalunya i els seus representants guanyant per aquest motiu el premi com a Caganera de l’Any 2016.

 

Barcelona 05.12.2012 La Delegación del Gobierno en Cataluña conmemora el XXXIV aniversario de la Constitución Española. En la imagen, Maria de los Llanos de Luna Fotografia Albert Bertran