L’estudi de la Roser Capdevila dissenya una imatge commemorativa per celebrar els 20 anys del Correllengua

Publicat el 16 de març 2016

Aquest any estem de celebració per partida doble, ja que arribem als 20 anys de recorregut i també ho fa el projecte més emblemàtic de la CAL: el Correllengua. Per això, l’estudi de la Roser Capdevila ha creat un disseny commemoratiu d’aquests 20 anys de Correllengua que reflecteix el lema del moviment: “LLENGUA, CULTURA I LLIBERTAT”.

Aquesta imatge acompanyarà la celebració de tots els actes d’enguany. Serà present en tots els suports gràfics del moviment —cartells, pancartes i altres elements d’imatgeria— i també encapçalarà les activitats del Correllengua a les escoles.

La presentació oficial d’aquest disseny es farà en el marc de l’acte de celebració del 20è aniversari de la CAL que tindrà lloc el proper 6 de maig a l’Ateneu Barcelonès.


20 anys fent viva la flama de la llengua

Aquest 2016 la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) celebrem 20 anys d’existència. Durant aquestes dues dècades, hem treballat per enfortir la nostra personalitat com a poble i perquè la llengua sigui l’element bàsic de cohesió social, obri el camí cap a la recuperació de la nostra identitat col·lectiva i consolidi la nostra voluntat d’esdevenir un poble amb capacitat de decidir lliurement el nostre futur. I ho hem fet a partir de la construcció d’una xarxa a tot el territori de parla catalana, aplegant persones i col·lectius que vetllen perquè la llengua catalana assoleixi la plena normalitat política i social i, al mateix temps, creixi l’estima entre tots els catalans —tant d’origen com d’adopció— perquè la nostra llengua sigui reconeguda i valorada en igualtat amb les altres expressions identitàries presents en l’Europa del segle XXI.