La Seu d’Urgell celebra el Correllengua 2016 amb la presència de Jordi Cuixart

Publicat el 15 de juliol 2016

(Notícia publicada a RàdioSeu)

La Seu d’Urgell celebrarà aquest dissabte, 16 de juliol, els actes del Correllengua 2016 a la ciutat. La capital de l’Alt Urgell dóna un any més suport a aquest conjunt d’actes que es duen a terme en poblacions d’arreu dels Països Catalans per reivindicar la vigència i l’ús de la llengua catalana com a eina comuna de convivència.

Els actes, pensats per a totes les edats, se celebraran a la plaça dels Oms i començaran a les 6 de la tarda amb un berenar popular, taller de ioga i jocs. A tres quarts de 7 de la tarda hi haurà contacontes amb Assumpta Mercader.

A 2/4 de 8 del vespre, es farà una lectura de poemes de Montserrat Roig, en homenatge a l’escriptora barcelonina, de qui enguany es commemoren 25 anys de la seva mort. Tot seguit, hi haurà l’arribada de la Flama de la Llengua i la lectura del manifest, que enguany serà a càrrec del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

La jornada es completarà, a partir de les 19.45 hores, amb un concert de música de les Terres de l’Ebre a càrrec del grup Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries.