La nova activitat dels Capvespres Oberts acull una xerrada a càrrec de Vicent Partal

Publicat el 26 de juny 2018
.

El pròxim dijous 5 de juliol tornen els Capvespres Oberts amb la xerrada “Després de l’octubre republicà… On som i cap a on anem” a càrrec de Vicent Partal, periodista i escriptor.

Vicent Partal ens presentarà el seu darrer llibre “Nou homenatge a Catalunya”, una anàlisi dels mecanismes que han dut el sobiranisme a assolir la majoria social i política al Principat. Una dècada que el periodista i director de VilaWeb vincula amb un fil històric a la Catalunya rebel que George Orwell va retratar ara fa just vuitanta anys. A partir d’aquí intentarem analitzar el present i endinsar-nos en el futur de la independència i la República catalana.

Els Capvespres Oberts són un cicle d’activitats obertes a tothom que es realitza a la sala d’actes de la seu de la CAL Nacional, una iniciativa que vol crear trobades de debat i reflexió entre socis, veïns i tota la ciutadania en general. Les propostes es programen una vegada al mes i són diverses, sempre relacionades amb el lema “Llengua, cultura i llibertat”.

La xerrada tindrà lloc el dijous 5 de juliol a les 20 hores, a la Lleialtat Santsenca (C/Olzinelles, 31).

Feu clic sobre la imatge per descarregar el cartell

Cartell_capvespres_Xerrada Vicent Partal