La CAL rep la Creu de Sant Jordi

Publicat el 27 d'abril 2016

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) ha estat una de les entitats distingides amb la Creu de Sant Jordi. El govern ha fet un reconeixement «al seu treball continuat, al llarg de vint anys, a favor del català, amb el suport a polítiques que incrementin el seu ús social, n’afavoreixin la plena normalització i reclamin el reconeixement de la unitat de la llengua a tots els territoris on es parla». A més, ha remarcat que «les seves campanyes i els seus projectes fan que la llengua catalana i la cultura en què s’expressa siguin socialment més integradores».

El president Carles Puigdemont ha fet entrega de la condecoració en un acte institucional celebrat al Palau de la Generalitat en què han estat condecorades 27 personalitats i 12 entitats més del pla cívic i cultural.

Des de la CAL expressem la nostra immensa satisfacció per aquesta distinció que arriba coincidint amb els 20 anys de recorregut de l’entitat. Aquest guardó és tot un reconeixement als col·lectius i persones que han contribuït al llarg d’aquests anys a promoure l’ús social del català a través de la CAL.

A continuació podeu veure un recull d’imatges de l’acte de lliurament:

pam19

Creu_Sant_Jordi_1

Creu_Sant_Jordi_2

Creu_Sant_Jordi_3

pam1

Creu_Sant_Jordi_4

Creu_Sant_Jordi_5

Creu_Sant_Jordi_6

Creu_Sant_Jordi_7

Creu_Sant_Jordi_8

Creu_Sant_Jordi_9

Creu_Sant_Jordi_10

Creu_Sant_Jordi_11

Creu_Sant_Jordi_12

Podeu veure més imatges de l’acte institucional aquí.