La CAL publica un document amb propostes de diversos experts per millorar l’ús social del català en un futur estat independent

Publicat el 17 de novembre 2014

El passat 11 d’octubre la CAL va organitzar la jornada de debat “Millorarà l’ús social de la llengua catalana en un futur estat independent?”L’objectiu d’aquest acte era debatre a l’entorn de les claus, les oportunitats i els reptes que s’obriran en una Catalunya constituïda com a estat per tal d’ampliar l’ús social de la llengua. Per fer-ho, es va comptar amb la participació d’experts d’àmbits ben diversos: Eva Pons, professora de Dret Institucional a la Universitat de Barcelona, Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis, Pere Mayans, professor i tècnic en gestió de les llengües i Salvador Cot, periodista i director de Nació Digital.

Després de l’esdeveniment, s’ha confeccionat un document de 10 pàgines que resumeix les aportacions dels ponents, així com les idees sorgides al llarg de la jornada. De ben segur que les qüestions que s’hi plantegen contribuiran a enriquir el debat sobre el país que volem.

Llegeix el document de síntesi de les aportacions dels ponents i dels principals temes tractats a l’espai de debat

Visualitza el vídeo amb el recull dels moments més destacats de la Jornada