La CAL d’Olesa participa a la Mostra d’Entitats olesanes

Publicat el 01 de juny 2015
Noticia del nucli de Olesa de Montserrat.

El nucli de la CAL d’Olesa de Montserrat va participar a la 7a Mostra d’Entitats del municipi que va tenir lloc el dissabte 30 de maig al Parc Municipal i la plaça de Fèlix Figueras i Aragay. L’objectiu d’aquest esdeveniment era oferir un tast de l’activitat associativa d’Olesa de Montserrat.

La CAL d’Olesa va ser-hi present amb l’objectiu d’apropar la tasca que desenvolupa al municipi des de fa 15 anys, a més de donar a conèixer les activitats que realitza per promoure la llengua i la cultura catalanes a Olesa de Montserrat.

Al llarg de la jornada, tots el que es van acostar a la carpa del nucli van poder jugar a l’Scrabble gegant i pintar dibuixos. A més, s’hi podia trobar informació de la CAL i hi havia una mostra de les samarretes de les darreres 14 edicions del Correllengua, en les quals el nucli hi ha participat activament.

Amb motiu del seu 15è aniversari, la CAL d’Olesa ha estrenat una edició especial de samarretes d’homenatge a la tasca desenvolupada al municipi durant tots aquests anys .

IMG_85061

IMG_84921

IMG_84931

IMG_84971

IMG_84991

IMG_85001