La CAL commemora el centenari del naixement de Manuel de Pedrolo

Publicat el 28 de març 2018
.

El dimarts 10 d’abril a les 19.30 hores commemorem el centenari del naixement de Manuel de Pedrolo, autor d’obres com “Totes les bèsties de càrrega” o “Cendra per Martina”, amb dues activitats simultànies a Barcelona i a l’Hospitalet.

A la seu de la CAL Nacional (C/Olzinelles, 118) tindrà lloc un col·loqui amb Bel Zaballa, autora del llibre “Manuel de Pedrolo. La llibertat insubornable”. La periodista ha realitzat una intensa tasca de documentació per narrar la trajectòria vital, literària i política de l’autor de ‘Mecanoscrit del segon origen.’ El col·loqui s’emmarca dins dels Capvespres Oberts, el cicle d’activitats obertes a tothom que pretén crear trobades de debat i reflexió entre socis, veïns i tota la ciutadania en general.

D’altra banda, l’Ateneu de Cultura Popular (C/Santa Anna, 1-7, l’Hospitalet) acollirà la presentació del llibre “Manuel de Pedrolo, manual de supervivència” a càrrec del seu autor, Sebastià Bennassar. El periodista i escriptor ha escrit aquest llibre amb la intenció de crear una eina que ens permeti explorar l’univers literari més creatiu i extens de la literatura catalana.


Col·loqui amb Bel Zaballa, autora del llibre “Manuel de Pedrolo. La llibertat insubornable”
Dimarts 10 d’abril a les 19.30 hores a la seu de la CAL Nacional
(C/Olzinelles, 118, Barcelona)

Feu clic sobre la imatge per descarregar el cartell en format JPG

Cartell_capvespres_oberts_Pedrolo


Xerrada amb Sebastià Bennassar, autor del llibre “Manuel de Pedrolo, manual de supervivència”
Dimarts 10 d’abril a les 19.30 hores a l’Ateneu de Cultura Popular
(C/Santa Anna, 1-7, l’Hospitalet)

Feu clic sobre la imatge per descarregar el cartell en format JPG

CARTELL CAL PEDROLO