La CAL celebra els XX Premis Nacionals Joan Coromines a Vilafranca del Penedès

Dissabte 12 de novembre a les 18 h la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) celebrarà la XX edició dels Premis Nacionals Joan Coromines al Fòrum Berger Balaguer (Rambla de Nostra Senyora, 6).

Els Premis Nacionals Joan Coromines són el reconeixement de la CAL cap a persones o entitats que han destacat pel seu compromís en la normalització de la llengua, cultura i nació catalanes. Alhora, volen ser un revulsiu que ens esperoni a seguir treballant per assolir el ple reconeixement de la nostra identitat nacional i de la nostra llibertat.

En aquesta ocasió, els guardonats són Joaquim Arenas i Margarida Muset, per la seva intensa i continuada lluita per la normalització de la llengua catalana; Parlem Telecom, per ser l’única empresa de telefonia de matriu catalana, imprescindible per a no dependre de serveis estatals; Pack Màgic, per la difusió de recursos infantils en català que fomenten valor socials i culturals; SoftCatalà, per ser pioners en el foment de la presència i l’ús del català en tots els àmbits de les noves tecnologies; Músics per la Llibertat de l’Alt Penedès (guardó local), per la persistència en la defensa de les nostres llibertats nacionals; i Miquel Strubell (homenatge pòstum), en reconeixement a la seva lluita per la llengua, la cultura i la nostra llibertat nacional.

Per facilitar l’assistència del màxim de gent possible, la CAL organitza un autocar amb els següents horaris:
16:00 h – Avinguda Meridiana, 369. Parada TMB Meridiana-Escòcia, davant Autorentat Meridiana.
16:15 h – Carrer Aragó, 261. Parada TMB Aragó-Passeig de Gràcia, davant del Restaurant Mussol.
16:30 h – Passeig Sant Antoni, 36-40. Davant de l’Hotel AC Sants.
16:45 h – Plaça de Santa Magdalena d’Esplugues de Llobregat.

Per inscriure’s caldrà fer-ho a través del formulari que facilitem en aquest enllaç. També podeu contactar amb nosaltres a cal@cal.cat o al telèfon 93 415 90 02.

El preu de l’autocar serà de 5€ per persona SÒCIA i de 8€ pels NO SOCIS, que s’hauran d’ingressar al compte corrent de la CAL: ES64 2100 0780 1902 0008 5432, un cop confirmada la inscripció.

En cas que no hi hagi un mínim raonable d’inscripcions, s’anul·larà el viatge i es retornaran els imports.

Us hi esperem!