La CAL busca dinamitzador/a per a un grup de català amb joves migrats sols

Publicat el 02 d'octubre 2020

La CAL, juntament amb el Pla d’Acollida Poble-sec per a Tothom, busca una persona voluntària per dinamitzar les trobades de conversa en català del  Xerrem Junts amb joves i adolescents que han migrat sols.

En què consisteix el voluntariat?

La principal tasca és promoure la conversa en català entre un grup de joves que han migrat sols i que desconeixen l’idioma o l’estan aprenent. Per fer-ho, la CAL ofereix diversos recursos (imatges, làmines, jocs i objectes reals) que no són específics de l’aprenentatge formal de la llengua, però s’organitzen didàcticament de manera que faciliten la conducció de les trobades.

Quin és el perfil de la persona voluntària?

Per formar part de l’equip de voluntariat només has de ser una persona amb un domini oral de la llengua catalana correcte, una actitud positiva i comunicativa, amb capacitat d’organitzar i planificar les sessions i, sobretot, moltes ganes de participar en el projecte.

Edat: dels 20 als 60 anys.

Quin dia són les sessions de conversa?

Dimarts i dijous de 12.15 h a 13.45 h.

A on es faran les trobades?

Al Centre Cívic El Sortidor (plaça del Sortidor, 12. Barcelona. Barri Poble-sec).

Com puc contactar amb vosaltres?

Les persones interessades a fer el voluntariat, cal que enviïn un correu electrònic a junts@cal.cat indicant el seu nom, cognom, telèfon i l’interès que tenen a conduir aquest grup de conversa en català.