Jornada de Correllengua a Castellar del Vallès

Publicat el 23 de gener 2023
Noticia del nucli de Castellar del Vallès.

Dissabte 21 de gener, la CAL va organitzar un concert del cantautor Roger Mas a l’Auditori Miquel Pont de Castellar del Vallès. Amb les entrades exhaurides de feia dies, Roger Mas va oferir un variat repertori de les seves cançons, clausurant els actes del Correllengua 2022 i donant pas a l’inici del Correllengua d’enguany, 2023.

En la presentació de l’acte, el nucli de la CAL a Castellar del Vallès, organitzador de la jornada, va mostrar la seva alegria per l’èxit d’assistència, així com va aprofitar per agrair la força de les entitats que els han acompanyat durant els 19 anys que el Correllengua s’ha celebrat a Castellar del Vallès.
Els organitzadors fa temps que cercaven fer un concert de primer ordre, i a inicis de l’any passat, ja en tenien un de programat amb en Pau Riba que, malauradament, no va poder celebrar-se a causa de la defunció del cantautor.

Abans de l’inici del concert es va fer, com en tot Correllengua, la lectura del manifest dedicat a la figura de l’escriptor Joan Fuster, llegit per la presidenta de Suport Castellar, Cristina Torras.

Durant la seva intervenció, el nucli de CAL de Castellar del Vallès també ha volgut incidir en el fet que la col·laboració de tots els assistents per continuar treballant per la llengua i el país és imprescindible.
A més a més, varen recordar l’Albert Cornet, de qui lamenten el seu recent decés. Van recordar-lo com algú molt estimat a Castellar i que sempre era present als Correllengües amb el Ball de Gitanes.

Per acabar, van agrair la presència de les entitats que impulsen el Correllengua de Castellar; les tècniques de cultura, l’Eulàlia i l’Anna; la presència de la vicepresidenta de la CAL i responsable a nivell nacional del Correllengua, Mercè López; l’assistència de la regidora de Cultura, Joana Borrego; i com no, la presència de tot el públic, en aquest acte i en tots els Correllengües que organitzen.