Jornada de celebració dels 10 anys del projecte “xerrem junts”

Publicat el 19 de febrer 2018

Ara fa deu anys naixia el “xerrem junts” com a projecte de la CAL, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana. Es duia a terme per primer cop l’experiència d’un grup de conversa en català portat per persones voluntàries i guiat amb propostes de comunicació basades en la força que té la conversa interpersonal.

Per commemorar els deu anys del projecte, volem dedicar un dia a explicar l’essència i les fites del “xerrem junts”, comentar diferents línies de creixement i recollir impressions i recomanacions per tal de trobar millores que l’engrandeixin.

Actualment, més de dues-centes persones voluntàries condueixen un centenar llarg de grups en diversos espais socials de la zona metropolitana de Barcelona i altres indrets del país. Durant l’any 2017, més de 1.400 persones van participar en espais socials de trobada i de comunicació intercultural en el marc del “xerrem junts”. Així doncs, es va afavorir la convivència ciutadana a través de l’aprenentatge i l’ús social del català.

La jornada tindrà lloc al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107, Barcelona), a les 9.30 h, i comptarem, entre d’altres, amb la presència del senyor Oriol Amorós, Secretari per a la Igualtat, Migracions i Ciutadania; i la senyora Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística.

Atès l’aforament limitat de la sala, cal que confirmeu l’assistència abans del dimarts 13 de març a través del correu electrònic skingolo@cal.cat o trucant al telèfon de la CAL: 934159002.

Feu clic sobre la imatge per descarregar el cartell en format JPG

Feu clic sobre la imatge per descarregar el programa en format JPG.

Programa