Jordi Cuixart recorda la CAL en el seu missatge de Nadal

Publicat el 03 de gener 2019

Des de la presó de Lledoners, el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha transmès aquest missatge en què fa una menció a la CAL. Aquesta és la missiva:

Estimadíssima família, tots,

Recordeu aquest nom, Braulia Canovas. Fou una deportada que va sobreviure als Camps de Concentració de Ravensbrück i Bergen Belsen. Secretària de la CNT, i membre de la Resistència Francesa, tot i malviure durant més d’un any on perderen la vida més de 92.000 dones, sempre va dir que se’n sortiria.
Si a les portes de Nadal us parlo d’aquesta dona, que va morir l’any 1993 amb 73 anys, és per compartir amb vosaltres, la gent que més estimo, el seu convenciment. Ens en sortirem, i no només perquè les circumstàncies actuals són infinitament molt menys adverses, sinó i sobretot perquè estem junts en tot això i som els hereus de tota aquesta gent que mai, mai, mai va perdre l’esperança.
Rebeu aquesta carta tota la gent a qui més estimo i és en un dia especial com el d’avui, que us dic de tot cor que us porto en el pensament i que això em fa sentir feliç, cert, però també i encara més, molt afortunat.
A tota la família i amics, que ja hem après que som tots família, com ho són tota la bona gent d’Òmnium Cultural i Aranow, que tampoc em deixen ni un minut sol, a Santa Perpètua de Mogoda i els insubornables de la CAL i el Casal i FemCAT i els milers de remitents anònims.
Queralt, Arnau i Meritxell, Joanet, Gal·la i Júlia, Fèlix, Simona, Berta, Arnau i Pol, Uri, Pol i Àgueda, i petit Amat, tot absolutament tot el que fem els pares és també pensant en vosaltres, però sobretot moltes gràcies per donar encara més sentit a les nostres vides.
Bon Nadal família i sí: pau i alegria, que res ens prengui el somriure! Sempre endavant!

Jordi Cuixart – Nadal 2018 (Presó de Lledoners)