Ja tenim els guanyadors del 10è Concurs de cartells del Correllengua

Publicat el 25 d'abril 2018

El passat 3 d’abril va finalitzar el termini per participar en el Concurs de cartells del Correllengua, enguany organitzat conjuntament amb el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. El disseny guanyador, que il·lustrarà els cartells i la programació del Correllengua, ha estat obra de Jordi Guillamon Bellido.

En la categoria d’adults s’han presentat un total de 22 obres amb dissenys molt diversos, però finalment la guanyadora ha estat l’obra de Jordi Guillamon Bellido, que a més serà premiat amb 300 euros en metàl·lic.

En la categoria infantil, el dibuix guanyador l’ha realitzat Júlia Yuste i Mariona Redonda, totes dues d’11 anys. El dibuix infantil s’utilitzarà per fer el mosaic gegant que elaborarà l’alumnat de les diferents escoles dels nostres barris i que presidirà els actes del Correllengua al Parc de l’Espanya Industrial.

El Correllengua és la mobilització per la llengua i la cultura més important del país. Des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal, des del 1996 se celebra arreu dels territoris de parla catalana. La vint-i-dosena edició del Correllengua es dedicarà a la Nova Cançó, un esdeveniment musical, social i polític que va esdevenir un crit de llibertat col·lectiva en un context marcat per la censura, la manca de llibertat d’expressió i de reunió.

Feu clic sobre la imatge per descarregar el cartell guanyador de la categoria d’adults

correllengua categoria d'adults

Feu clic sobre la imatge per descarregar el cartell guanyador de la categoria infantil

correllengua categoria infantil