Ja podeu reservar l’exposició dedicada a Montserrat Roig

Publicat el 19 d'abril 2016

Ja teniu a la vostra disposició l’exposició Montserrat Roig. 45 anys de vida, 25 de llegat. Consta de 4 plafons que repassen les diferents vessants de l’autora: la literària, la periodística, la memorialista i la compromesa.

Aquests materials han estat fruit de la feina conjunta de la CAL i de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC), i ha comptat amb la col·laboració de l’Amical de Mauthausen, el Museu d’Història de Catalunya i la fotògrafa i amiga de Montserrat Roig, Pilar Aymerich.

Hem editat diversos exemplars de l’exposició en diferents formats per tal de facilitar les activitats en espais interiors i també a l’aire lliure.

Ja podeu reservar-la a través del telèfon 934159002 i el correu cal@cal.cat. El préstec és totalment gratuït, tan sols es demana un import simbòlic en concepte de fiança que es retorna un cop finalitza el préstec.

Les properes setmanes es podrà visitar en escoles, biblioteques, centres culturals i altres espais d’arreu del país. Us en mantindrem informats!