Ja està disponible la samarreta del Correllengua 2018!

Publicat el 18 de juliol 2018

Un any més, posem a la vostra disposició la samarreta del Correllengua. El model està dedicat al moviment de la Nova Cançó, fenomen que homenatgem en el Correllengua d’enguany. Inclou la imatge adaptada del cartell del Correllengua 2018 al davant i la frase “Amb el somriure, la revolta”, de Lluís Llach, al darrere. El disseny del cartell és obra de Jordi Guillamon Bellido.

La samarreta està disponible per a infants (talles 1/2, 3/4. PVP: 8 euros) i adults (model unisex, des de la talla S fins a la XXL. PVP: 8 euros). A més, també podeu aconseguir la bossa del Correllengua amb la frase “Amb el somriure, la revolta”, per 8 €.

 samarreta bossa

Si voleu adquirir la samarreta o la bossa, només cal que:

– Indiqueu quin model voleu i la mida mitjançant el correu cal@cal.cat o el telèfon 93 415 90 02.

– Feu una transferència de l’import al compte de la Caixa ES37 2100 4742 7902 0000 4867 indicant “Samarreta del Correllengua. Nom i cognoms” o “Bossa del Correllengua. Nom i cognoms” al concepte de l’ingrés.

– Recolliu la compra a la seu nacional (C/Olzinelles, 118 de Barcelona). En cas que no pugueu recollir-la personalment, podeu indicar una adreça postal i la rebreu per missatgeria (cost de l’enviament: 6 € Principat. Consulteu el preu per a enviaments a la Franja, Catalunya Nord, les Illes i País Valencià).

Us animem a adquirir la samarreta del Correllengua, la millor manera d’ajudar a finançar el moviment!

samarreta correllengua 3

*Els organitzadors del Correllengua i nuclis de la CAL podeu consultar preus al dossier de recursos.