Fi de curs del projecte Xerrem_Junts

Publicat el 20 de juny 2015

Per acomiadar el curs, el divendres 19 de juny es va celebrar el ja clàssic sopar de juny al Casinet d’Hostafrancs de Barcelona. Entre guies i xerraires del projectes, ens vam reunir més de 120 persones. A sota d’aquestes línies, diverses fotografies del sopar, dels parlaments i del lliurament de premis del concurs que es va celebrar.

 

39-.

 

37-. - còpia

També pots veure un vídeo-resum del sopar al canal de Youtube de la CAL. Vés al vídeo

Bona part dels grups Xerrem i Junts de la CAL acaben l’activitat del curs 2014-2015 al llarg d’aquesta setmana, tal i com es veu a la fotografia del grup Xerrem d’Esplugues. Les activitats de cara al públic es reprendran la primera setmana d’octubre.

Final de curs Xerrem 2015 019

D’altres grups també van fer el seu acomiadament particular:

El divendres dia 19 a les 10:30h els grups Xerrem i Junts de la biblioteca BD6 de Terrassa van fer un acte de cloenda on es va reconèixer la feina feta tant del voluntariat com de les persones que venien a practicar el català. Els membres dels grups van mostrar les habilitats aconseguides al llarg del curs amb actuacions diverses com ara lectura d’acudits, poemes, cançons, embarbussaments i diàlegs.

CLoenda curs_2015-2016_bd6_Terrassa II

 

El grup Xerrem de Magòria, compost per persones de diversos llocs d’Espanya i d’altres països com Bangladesh, Equador i França, han fet la cloenda de les sessions de conversa tot participant a la festa de final de curs del Casal Cívic. Després de dedicar moltes hores en la seva preparació, els xerraires van tancar el curs fent una representació teatral de l’adaptació del conte “Fer bugada, converses de safareig”, d’Anna Maria Barbal, de què van poder gaudir totes les persones que participaven de la cloenda del curs al Casal Cívic.

Obra teatre_2015-2016_Magòria_II

Va ser una manera de mostrar l’aprenentatge oral de català assolit al llarg del curs durant les sessions de conversa, a partir de l’expressió pública d’una breu representació, on els xerraires van trobar un espai amè per continuar millorant l’expressió i oferir un resultat final, reconegut per tots els aplaudiments que van rebre.