Èxit de participació en el Concurs de microrelats de la CAL

Publicat el 02 d'abril 2019

Un total de 111 textos, entre orals i escrits, s’han presentat enguany en el Concurs de microrelats que la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) ha organitzat en col·laboració amb l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Microrelats 2019

D’aquesta manera, el certamen literari ha superat amb escreix la participació de les edicions anteriors en les categories a les quals les persones interessades podien concórrer. Així, mentre que a la Categoria Oberta s’han recollit 65 escrits –deu més que el 2017-, a la Categoria Xerrem el nombre de microrelats en format àudio i d’una durada màxima de dos minuts ha arribat als 46, un nombre també superior a l’edició passada.

El Concurs de microrelats, que en la quarta edició ha girat entorn del lema “Al carrer, el català llengua comuna”, es consolida així com una de les iniciatives més destacades de foment de l’ús de la llengua catalana arreu del país. Prova d’això és que, entre els textos lliurats, la majoria són de Catalunya però també molts provenen de la resta Països Catalans i fins i tot de països com Alemanya, Itàlia o el Regne Unit.

Les persones que siguin distingides pel jurat rebran al premi en el decurs del Sopar de Lletres que la CAL celebrarà el 31 de maig a l’Ateneu Popular de Nou Barris, a Barcelona.