Premis Joan Coromines 2019 – edició XVIII

28 setembre 2019 de 19:00 a 23:59
Sala Ibèria (Carrer Pi i Margall, 21)

El proper dia 28 de setembre, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) celebrarà la XVII edició dels Premis Joan Coromines a la Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat (19:00h).

Aquests premis són el reconeixement de la CAL cap a persones, entitats o empreses que han destacat pel seu compromís en la normalització de la nostra llengua, cultura i nació. Al mateix temps, volen ser un revulsiu que ens esperoni a seguir treballant per assolir el ple reconeixement de la nostra identitat nacional i de la nostra llibertat.

En aquesta XVIII edició, els guardonats són la cuinera Ada Parellada, la Fundació d’Empresaris de Catalunya (FemCAT), la traductora Anna Casassas, el cantant Jaume Arnella i a Agustí Vilar com a guardó local, poeta de Sant Feliu de Llobragat. A més, a títol pòstum, els Premis Nacionals Joan Coromines 2019  volen guardonar a la historiadora i històrica militant de l’esquerra independentista, Eva Serra, a la qual l’entitat vol distingir pel seu compromís en defensa de la llengua, la cultura i la nació catalana.

Cartell genèric

En cas que vulgueu assistir-hi, cal que confirmeu assistència al correu cal@cal.cat o al telèfon 93 415 90 02.

Com ja és habitual, la CAL posarà un autocar gratuït i els horaris del trajecte del bus a Sant Feliu de Llobregat seran:

  • 17:30h. Avinguda Meridiana, 387 (cantonada Passeig de Fabra i Puig – cantó muntanya)
  • 17:45h. Aragó amb Passeig de Gràcia (davant del “Desigual” – cantó muntanya)
  • 18:00h. Plaça de Sants
  • 18:15h. Esplugues de Llobregat (Plaça de Santa Magdalena)

*L’hora prevista de tornada a Barcelona serà a les 21:30h.