Correllengua a Elx

14 octubre 2016 de 19:15 a 23:59
Diversos espais

Divendres, 14 d’octubre 19.15 hores
– Passacarrer: eixida des del Casal Jaume I d’Elx a les 19:15 hores amb la Flama del Correllengua 2016, ens acompanyaran la Colla de Dolçainers i Tabaleters “El cascabot”.
– Arribada del Correllengua a l’Ajuntament d’Elx i Lectura del Manifest per la Llengua: Divendres, 14 d’octubre a les 20:00 hores a la Plaça de Baix: Saló de plens de l’Ajuntament lliurament de la flama del Correllengua a Carlos González, alcalde d’Elx i lectura del manifest per la llengua a càrrec de joves d’educació secundària o batxiller de l’IES Misteri d’Elx i parlament del mestre Carles Barquero. Actuació de la colla de dolçainers i tabaleters el Cascabot.
– Arribada del Correllengua al Casal Jaume I d’Elx: Divendres, 14 d’octubre a les 21:00 hores al Casal Jaume I d’Elx: Actuació al Casal de la “Banda de Música Costablanca” els acompanyarem cantant cançons tradicionals d’Elx.
– Sopar “picadeta” Coca i vi de la terra

Dimecres 19 d’octubre a les 20:00 hores a la Llotja Sala Cultural, Elx
Actuació del grup “VerdCel” (entrada lliure). Òrbites poetes i cançons (cançó, teatre, poesia i arts visuals) Poemes de Salvador Espriu, Vicent Andrés Estellés i Ausiàs March. Melodies i cançons d’Ovidi Montllor, Raimón, Maria del Mar Bonet i altres.
Organitza: Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària (Universitat Miguel Hernández d’Elx)
Col·labora: ACPV-Casal Jaume I d’Elx.

Organitza: ACPV-Casal Jaume I d’Elx.
Col·labora: Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària (Universitat Miguel Hernández d’Elx) i Plataforma per l’Ús del Valencià a Elx.