Estreta col·laboració a Sabadell entre el CPNL i la CAL amb el projecte Xerrem_Junts

Publicat el 07 de maig 2015

Fruit de l’estreta col·laboració entre el CPNL i la CAL, actualment a Sabadell hi ha 7 grups de conversa de diferents nivells en funcionament. La coordinació d’aquests grups la duu a terme la Lídia Coll, dinamitzadora del CNL de Sabadell, gràcies a la qual el projecte és ben viu a la ciutat.

No us perdeu aquest vídeo que ens ha fet arribar: http://youtu.be/gcfYS_HDrWk

L’acord de col·laboració que unifica els criteris d’actuació de les dues entitats estableix que els grups del Xerrem_Junts són una eina complementària als cursos del CPNL. Això permet que els assistents a les formacions del CPNL puguin gaudir d’un major volum d’hores de conversa en català. Per tant, el CNL de Sabadell aprofita l’eina que la CAL posa al seu abast per donar un millor servei als seus usuaris. D’altra banda, des dels grups Xerrem_Junts no dubtem a orientar els assistents als grups envers els cursos del CPNL per tal que aquests aprenguin català sobrepassant l’enfocament exclusivament oral del Xerrem_Junts i guiats des d’una òptica professional.

Vegeu també en el web del CNL de Sabadell una notícia relacionada amb una activitat realitzada en l’entorn d’un dels grups Xerrem de la ciutat: http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlsabadell/noticies.html?ID=13165

Una excel·lent mostra de treball en equip en benefici de les persones i de la cohesió social.