Enllaçats amb els drets del poble català

Publicat el 22 de setembre 2017

Comunicat d’Enllaçats per la Llengua, la xarxa d’entitats de tot el domini lingüístic que treballa de manera coordinada pel català. La CAL recentment s’ha adherit a la plataforma. 

La Xarxa d’entitats Enllaçats per la Llengua, d’arreu dels Països Catalans, vol manifestar el seu suport al Procés democràtic iniciat ja fa uns anys pel poble de Catalunya i els seus representants polítics i al mateix temps manifestar que no podem restar muts davant la vulneració de drets socials i civils que s’estan produint aquests dies per part del govern de l’estat. El govern espanyol s’ha negat a dialogar amb el govern català per pactar i consensuar el referèndum on la gent pugui expressar de forma pacífica i democràtica si vol constituir una nova república independent d’Espanya. Volem que l’assetjament de l’estat a les persones i institucions catalanes cessi i que s’alliberin les persones detingudes.

Les entitats que treballam a la xarxa d’Enllaçats per la Llengua defensam la normalització de l’ús del català i també defensam la llibertat, la democràcia, el dret a vot i els drets socials i polítics dels diferents pobles i cultures del món.