El Xerrem Junts tancarà el curs amb un sopar de cloenda

Publicat el 10 de juny 2022

Des de l’equip gestor del Xerrem Junts i la CAL ens plau convidar-vos al sopar de cloenda del curs 2021-22, que tindrà lloc el divendres 17 de juny a partir de les 19.30h al teatre del Casinet d’Hostafrancs (C/ del Rector Triadó, 53, 08014, Barcelona).
Durant la vetllada no només soparem, sinó que podrem gaudir d’actuacions de diferents tipus i activitats diverses en les quals podreu participar. Us facilitem la programació per anar fent boca:

19.30h: obertura de portes i concurs (de remenat de lletres).

20h: benvinguda i sopar.

21h: lliurament de premis del concurs (de remenat de lletres), testimonis del Xerrem Junts i veus del món.

21.15h: xerinola lingüística.

21.45h: cloenda.

El sopar tindrà un cost de 10€ que entregareu els guies el mateix dia de l’activitat. Si creieu que hi ha alguna persona amb dificultats econòmiques i té ganes d’assistir-hi, està igualment convidada. La CAL n’assumirà el cost de l’entrada.
Us demanem que ens confirmeu la vostra assistència abans del dimarts 14 de juny emplenant el següent formulari, o enviant un correu a junts@cal.cat amb l’assumpte “Sopar cloenda XJ”, o trucant al 93 415 90 02 o enviant-nos un WhatsApp al 638 03 09 65. Necessitem que ens envieu la següent informació: nom i cognoms, el vostre grup Xerrem Junts, telèfon i correu electrònic de contacte, nombre de persones que vindreu a l’acte i si algú té cap intolerància o al·lèrgia alimentària.

Esperem que us hi animeu, segur que serà una estona molt divertida i enriquidora per a tothom!