El “xerrem junts” col·labora amb el projecte “A Tota Veu”

Publicat el 19 d'abril 2017

Un any més arriba el projecte impulsat per Òmnium Cultural “A Tota Veu”, una lectura pública de poesia organitzada arreu del territori català pels volts de Sant Jordi. Durant l’activitat parelles de persones, on una d’elles té com a llengua pròpia el català i l’altra una llengua diferent, llegeixen poemes en la llengua original i els expliquen en català.

Les activitats organitzades al barri de Sants i al Poble-sec compten amb la col·laboració de la CAL per buscar les parelles. L’entitat ha ofert la possibilitat de participar-hi als guies i xerraires del projecte “xerrem junts” i a l’activitat al barri de Sants s’han apuntat  unes 50 persones, 25 parelles en total.

Amb aquest projecte es pretén contribuir a la cohesió social i fer del català llengua comuna en un context de reconeixement del pluralisme lingüístic a Catalunya tot donant veu a les llengües que es parlen a la ciutat  i amb el català com a llengua que ens permet a tots entendre’ns.

L’activitat al barri del Poble-sec de Barcelona es durà a terme dijous 20 d’abril, a les 18.30 hores, al Centre Cívic El Sortidor. Al barri de Sants de Barcelona, tindrà lloc al bar de Can Batlló, dimecres 26 d’abril, a les 18.30 hores.