El Xerrem Junts arriba amb força a Torreforta, Tarragona

Publicat el 24 de març 2022

Tal es va anunciar a principis del 2022, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) ha engegat nous grups del projecte Xerrem Junts al municipi de Torreforta.

La CAL ha format cinc noves voluntàries per correspondre a la demanda d’espais col·loquials de conversa en català al barri de Torreforta, a Tarragona.

El passat dilluns 21 de març va tenir lloc a Torreforta una sessió de formació de nous guies desitjosos d’incorporar-se a l’activitat de voluntariat del projecte Xerrem junts, impulsada en aquest barri per l’entitat APELLC. La formació va anar a càrrec de la CAL amb una alta participació de les 5 persones interessades a les quals ja s’està assignant grups de conversa Xerrem junts, un projecte en fase d’implementació a la comarca del Tarragonès mitjançant un conveni signat entre les dues entitats esmentades i el consell comarcal.


Primera trobada de voluntaris i voluntàries de Torreforta.

Ahir, dimarts 22, de març una quinzena de persones adherides al projecte Xerrem Junts es varen trobar per compartir experiències viscudes en aquestes primeres setmanes des que es varen iniciar els grups de converses en català al barri de Torreforta, a Tarragona.

La trobada va servir per plantejar i resoldre dubtes, així com explicar i compartir propostes i suggeriments, entre d’altres. La jornada va esdevenir, sens dubte, un marc de consolidació del projecte, de la seva cohesió col·lectiva corporativa, i una font d’actualització de la informació empírica necessària per a la seva innovació permanent.

 

Tot i l’èxit d’aquests primers grups i la forta demanda tant de voluntaris com de xerraires per a participar del projecte, la CAL treballa per estendre encara més el Xerrem Junts a Torreforta i arreu del territori català.