El nucli de la CAL a Olesa organitza el III Concurs Literari de Sant Jordi

Publicat el 06 de març 2017
Noticia del nucli de Olesa de Montserrat.

Torna, aquest any i en la seva tercera edició, el Concurs Literari de Sant Jordi que organitza el nucli local de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua i la cultura catalanes – CAL a Olesa!

Podeu participar en el Concurs escrivint un fragment literari en forma de poesia o prosa. L’entrega de premis tindrà lloc a la Biblioteca Santa Oliva d’Olesa, el dia 22 d’abril, a les 12 del migdia.

Les BASES DEL CONCURS LITERARI 2017 són les següents:

1- El concurs literari consta de dues categories diferenciades: poesia i prosa.
2- Cada categoria, poesia i prosa, comptarà amb dos premis, un per a cada franja d’edat (de 16 a 18 anys, més de 18 anys).
3- Les obres presentades han de ser originals, inèdites i escrites en català, sent la seva temàtica lliure.
4- Els participants han de ser majors de 16 anys, i poden presentar una única obra per cada categoria.
5- El suport de les obres ha de ser en paper, de dimensions DIN A4, escrites en tipografia Times New Roman o Arial, de mida 12, a espai i mig, i no superar dues planes.
6- Les obres s’entregaran a la Biblioteca Santa Oliva (C/ Salvador Casas, núm. 28, Olesa de Montserrat) o a la Papereria i Llibreria Núria (C/Salvador Casas, núm. 4 i 5b, Olesa de Montserrat) durant els seus respectius horaris d’obertura, des del dia 1 de març de 2017 fins al 20 d’abril de 2017, en un sobre tancat anònim o amb pseudònim juntament amb una plica tancada amb el nom i telèfon de l’autor. La plica s’identificarà amb el nom de l’obra i el pseudònim, en el cas que s’hagués presentat amb ell.
7.- El jurat no mantindrà cap correspondència amb les obres presentades.
8.- Els premis s’atorgaran el dia 22 d’abril de 2017, diada de Sant Jordi, a la Biblioteca Santa Oliva (C/ Salvador Casas, núm. 28, Olesa de Montserrat) a les 12 hores, i consistiran en un lot de llibres, cortesia de la Biblioteca Santa Oliva, i una rosa cortesia de Flors Banqué.
10. La presentació al concurs implica l’acceptació d’aquestes Bases, així com la renúncia als drets de publicació, els quals passaran a ser propietat de la CAL Olesa.

Fem grans i mantinguem vives, entre tots i totes, la nostra llengua i la nostra cultura!

Descarrega’t el cartell:
Concurs CAL Olesa