El grup de Torre Romeu torna als escenaris amb ‘Xerrem 2’

Publicat el 09 de desembre 2018

Fa un any i mig, el grup del ‘xerrem junts’ del Centre Cultural Torre Romeu, de Sabadell, va incorporar entre les seves activitats un representació teatral. La proposta es va iniciar amb l’obra “Xerrem sempre amb humor”, estrenada el març de 2017 amb un èxit esclatant entre el públic.

IMG-20161127-WA0105Fruit de la bona rebuda, els integrants del grup va decidir preparar una segona part de l’actuació, que sota el títol ‘Xerrem 2’ va estrenar a l’Espai Àgora del Centre Cívic Sant Oleguer el passat mes de juny. Seguint el fil de la primera representació, ‘Xerrem 2’ planteja una sèrie d’esquetxos de caire costumista i en clau d’humor que mostra l’aprenentatge lingüístic adquirit al llarg de les diferents sessions.

DqiqUq7X0AA7K6oAmb l’ajuda d’un expert en el treball escènic, el grup de conversa ha tornat a gaudir d’un enorme èxit, demostrant que a través del teatre es perd la vergonya i alhora es desenvolupen tota mena de recursos expressius que en faciliten el seu ús social. ‘Xerrem 2’, que s’ha realitzat en altres espais i centres cívics, continuarà representant-se els pròxims mesos a Sabadell i rodalia.

En aquesta notícia vam explicar l’inici de les seves actuacions.