El Correllengua amb el referèndum

Publicat el 06 d'octubre 2017

El Correllengua segueix més actiu que mai. Les activitats del moviment s’han sumat a les mobilitzacions de protesta organitzades aquestes últimes setmanes per denunciar la repressió de l’Estat espanyol i reivindicar la dignitat del poble català.

Una setmana abans del referèndum de l’1 d’octubre, el Palau d’Anglesola va viure una edició del Correllengua marcada pel procés que està vivint Catalunya. A més de les activitats tradicionals del moviment, les imatges del poble al carrer defensant el dret a votar van tenir com a protagonistes les gralles, els colors i les llums esperançadores dels fanalets que van formar una imatge humana amb el “SÍ”. També es van pintar nou murals a les parets del poble a favor de la independència.

Divendres 29 de setembre, va arribar el Correllengua a Avinyó on es van organitzar parlaments de representants d’entitats i partits pel Sí. Dissabte, es va dur a terme la jornada de reflexió amb un dinar popular.

El Correllengua de l’Alt Camp també va estar marcat pels esdeveniments de la darrera setmana. Dissabte dia 30, l’organització va desplaçar totes les activitats del moviment davant de la Biblioteca Popular de Valls, espai que va ser seu electoral el diumenge. La festa va consistir en una ballada d’elements tradicionals de la ciutat i una paella popular oberta a tothom.

D’aquesta manera, el moviment està esdevenint un símbol més de reivindicació davant els fets que està vivint Catalunya aquests dies.

Imatges del Correllengua al Palau d’Anglesola

IMG-20170923-WA0020

20170923_175517

20170923_171107IMG-20170924-WA0017