El Correllengua 2016 continua visitant les escoles del país

Publicat el 30 d'agost 2016

La 20a edició del Correllengua continuarà visitant els centres educatius del país el primer trimestre del curs 2016/17, i ho farà a través de diverses activitats pensades perquè els i les alumnes treballin l’estima per la llengua i coneguin la periodista i escriptora Montserrat Roig, la figura a qui li dediquem enguany el Correllengua.

Des de la CAL proposem un seguit d’activitats lingüístiques adaptades a cada tram educatiu. Aquestes propostes poden formar part de les programacions de llengua i literatura catalanes, de ciències socials o història.

A continuació podeu accedir als diferents reculls. Hi trobareu des de jocs lingüístics i contes per als més menuts fins a xerrades, exposicions, treballs de recerca i debats per als més grans:

Dossier educació infantil
Dossier educació primària
Dossier 1r cicle d’ESO
Dossier 2n cicle d’ESO i batxillerat

Annex de recursos en línia sobre Montserrat Roig

Des de la CAL oferim gratuïtament diversos materials de suport d’aquestes activitats amb l’objectiu de facilitar la feina als docents. Així mateix, oferim assessorament i acompanyament en cas que sigui necessari.

Les escoles que vulguin posar en pràctica aquestes activitats, agrairem que ens ho comuniquin. Poden posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu cal@cal.cat i el telèfon 934159002.

A continuació podeu conèixer les experiències d’alguns centres:

[NOTÍCIA] Una quinzena de centres educatius ja han participat en el Correllengua 2016 (CAL – 7/6/2016)
[REPORTATGE] Un any més, que corri la llengua! (Ara Criatures – 13/8/2016)

Per a més informació del Correllengua 2016, consulteu la secció de la campanya: http://www.cal.cat/projecte/correllengua-2016/