Conversa-cafè amb Isabel-Clara Simó

Publicat el 29 de maig 2017
.

La propera activitat dels Capvespres Oberts serà una conversa amb Isabel-Clara Simó. A través d’un diàleg obert, els assistents podran conversar amb l’escriptora sobre literatura en general i sobre l’obra de l’autora.

Per tal de realitzar aquesta activitat, l’espai cultural de la CAL es convertirà durant unes hores en una cafeteria amb l’objectiu de crear un ambient proper i distès. Es repartirà cafè als assistents.

Aquesta activitat, que porta per títol “Isabel-Clara Simó: la literatura viva”, compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, que hi portarà els alumnes que han estat treballant llibres de l’autora durant el curs perquè facin preguntes a l’escriptora.

Aquesta activitat cultural del cicle Capvespres Oberts és oberta a tothom i tindrà lloc dimecres 7 de juny, a les 7 del vespre, a la seu de la CAL Nacional (C/Olzinelles, 118).

Capvespres Oberts, el cicle d’activitats de l’espai cultural de la CAL

Els Capvespres Oberts és un cicle d’activitats obertes a tothom que es realitzarà a la sala d’actes (espai cultural) de la seu de la CAL Nacional.

Amb aquesta iniciativa volem crear trobades de debat i reflexió entre socis, veïns i tota la ciutadania en general. Les activitats es programaran una vegada al mes i seran diverses, sempre relacionades amb el lema de l’entitat: “Llengua, cultura i llibertat”.

Isabel-Clara Simó Capvespres Oberts