Comunicat: Anul·lem durant un mes tots els grups de conversa dels projectes Xerrem Junts i Garbells de Llengua de la CAL

Publicat el 11 de març 2020

Avui 11 de març de 2020, des de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana hem pres la decisió d’anul·lar totes les sessions dels grups de conversa dels projectes Xerrem Junts i Garbells de Llengua de la nostra entitat fins, com a mínim, el 13 d’abril. Si no hi hagués cap altra mesura oficial de compliment obligat, reiniciarem l’activitat amb la represa del segon trimestre.

La decisió ha vingut motivada arran de la situació d’alarma per l’extensió del coronavirus COVID-19, la Conselleria de Salut de la Generalitat ha establert avui la mesura de no dur a terme activitats que reuneixen gent si el grup ocupa més d’un terç de l’aforament del local on es fan. En cas de complir aquesta condició caldria també que les persones participants es trobessin distanciades. A la gran majoria dels  nostres grups de conversa no s’hi acompleix el primer requisit, i en cap d’ells no és possible acomplir el segon.

Per a qualsevol consulta podeu contactar-nos a xerrem@cal.cat