Cesk Freixas dóna la benvinguda al Correllengua Alt Camp el proper 22 de setembre

Publicat el 15 de setembre 2016
Noticia del nucli de Valls - Alt Camp.

Un any més, diverses entitats de la comarca han posat en marxa l’arribada del Correllengua. Una iniciativa que celebra el seu 20è aniversari i està dedicat a la periodista i escriptora Montserrat Roig, coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort.

L’edició d’enguany la inaugura el poeta i cantautor Cesk Freixas amb la presentació del seu darrer llibre “Alè de taronja sencera” i un petit concert dels seus temes més rellevants. L’acte serà el proper 22 de setembre a dos quarts de vuit del vespre, al pati del Convent del Carme (pati de l’escola Enxaneta) de Valls.

La diada continua durant tot el dissabte 24 de setembre al poble de Miramar. Els més matiners poden arribar-hi caminant o en bicicleta sortint des de la plaça del Pati, a dos quarts de nou del matí. La festa a Miramar començarà a partir de les onze de matí amb un espectacle per als més petits, i la ballada de diversos elements del bestiari popular de la comarca. Allà també tindrà lloc un dinar popular obert a tothom —el preu és de 10€—. Després de dinar els assistents podran gaudir de la presentació del darrer projecte del músic Guillem Anguera.

Els actes finalitzen el 27 de setembre amb una xerrada sobre la vida i història de Montserrat Roig, que anirà a càrrec de Montserrat Palau, professora de la URV i diputada al parlament.

Consulta la programació del Correllengua de l’Alt Camp

Text: Comissió del Correllengua de Valls-Alt Camp