Celebrem Sant Jordi amb el SOPA(R) de lletres

Publicat el 15 d'abril 2015
.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi celebrarem una vetllada de reivindicació lingüística i cultural: el SOPA(R) de lletres. Amb un format distès i participatiu, aquest acte pretén fer un petit homenatge a algunes de les figures més representatives de la llengua i la literatura catalanes a través de la lectura de fragments d’algunes obres de renom. Per això, en el decurs de l’esdeveniment s’escoltaran textos de Joanot Martorell, Àngel Guimerà, Víctor Català, Josep Pla, Salvador Espriu i Mercè Rodoreda, entre d’altres.

Al mateix temps, el SOPA(R) de lletres vol promoure la recuperació i la difusió del glosat en català. Per això, es preveu la realització d’una sobretaula amenitzada pel col·lectiu Cor de Carxofa, i en la qual s’improvisaran versos sobre diferents melodies tradicionals i/o populars.

Tot plegat, amb la voluntat de revitalitzar la celebració de Sant Jordi com a diada per la llengua.

L’acte tindrà lloc el dissabte 25 d’abril a partir de les 21h al Casinet d’Hostafrancs (Barcelona). Per a més informació i reserva d’entrades us podeu posar en contacte amb la CAL a través del telèfon 934159002 o el correu cal@cal.cat.

Cartell_Sopar_Lletres