Olalla Miret
El divendres 6 de maig a les 7 del vespre farem un gran acte per celebrar el 20è aniversari de la CAL. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès, i comptarà amb la participació de Patrícia Gabancho, escriptora i vicepresidenta de l’Ateneu, i de Vicenç Villatoro, director del CCCB, que farà la ponència “La llengua sí que importa”.
En el decurs de l’acte, Jordi Muñoz, director de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, anunciarà el veredicte i farà entrega dels premis del Concurs de microrelats convocat amb motiu de l’efemèride. A més, es presentarà el vídeo “20 anys fent viva la flama de la llengua”, projecció que recull les principals fites assolides per la CAL al llarg d’aquests anys d’existència.
La celebració es clourà amb l’actuació del grup Magnus Luna, que farà un recital de poemes musicats de Joan Vinyoli.
L’escriptor, periodista i enigmista Màrius Serra serà l’encarregat de conduir la vetllada.
En aquest esdeveniment esperem retrobar-nos amb tots els amics i amigues que ens heu acompanyat al llarg d’aquests anys, i amb aquells i aquelles que formeu part de la gran xarxa que és la CAL avui.
Per qüestions d’aforament, agrairem que confirmeu l’assistència a través del correu cal@cal.cat i el telèfon 934159002.
Us hi esperem!
Com arribar-hi: Rodalies (Catalunya), FGC (Catalunya), Metro (L1 – Catalunya, L3 – Catalunya), Bus (59, 91, V13 La Rambla – Font de Canaletes)
20 anys fent viva la flama de la llengua
Aquest 2016 la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) celebrem 20 anys d’existència. Durant aquestes dues dècades, hem treballat per enfortir la nostra personalitat com a poble i perquè la llengua sigui l’element bàsic de cohesió social, obri el camí cap a la recuperació de la nostra identitat col·lectiva i consolidi la nostra voluntat d’esdevenir un poble amb capacitat de decidir lliurement el nostre futur. I ho hem fet a partir de la construcció d’una xarxa a tot el territori de parla catalana, aplegant persones i col·lectius que vetllen perquè la llengua catalana assoleixi la plena normalitat política i social i, al mateix temps, creixi l’estima entre tots els catalans —tant d’origen com d’adopció— perquè la nostra llengua sigui reconeguda i valorada en igualtat amb les altres expressions identitàries presents en l’Europa del segle XXI.