Arriba la segona activitat cultural dels Capvespres Oberts

Publicat el 28 de febrer 2017
.

La segona activitat dels Capvespres Oberts serà una xerrada sota el títol “L’historicidi de la nació catalana, una operació d’estat”.  Durant el col·loqui analitzarem com els tribunals de la Santa Inquisició i altres aparells de l’Estat espanyol van manipular la història per intentar esborrar tots els rastres de la gran literatura catalana dels segles XV al XVII.

La xerrada anirà a càrrec de Víctor Cucurull, expert en gestió cultural, investigador de l’Institut Nova Història, fundador de l’ANC i director de la Fundació Societat i Cultura.

Aquesta segona activitat cultural del cicle Capvespres Oberts tindrà lloc dimarts 14 de març, a les 8 del vespre, a la seu de la CAL Nacional (C/Olzinelles, 118).

Capvespres Oberts, el cicle d’activitats de l’espai cultural de la CAL

Els Capvespres Oberts és un cicle d’activitats obertes a tothom que es realitzarà a la sala d’actes (espai cultural) de la seu de la CAL Nacional.

Amb aquesta iniciativa volem crear trobades de debat i reflexió entre socis, veïns i tota la ciutadania en general. Les activitats es programaran una vegada al mes i seran diverses, sempre relacionades amb el lema de l’entitat: “Llengua, cultura i llibertat”.

Cartell_capvespres_oberts 2a activitat reduït-01-01-01