19 de febrer de 2018

Jornada de celebració dels 10 anys del projecte “xerrem junts”

Ara fa deu anys naixia el “xerrem junts” com a projecte de la CAL, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana. Es duia a terme per primer cop l’experiència d’un grup de conversa en català portat per persones voluntàries i guiat amb propostes de comunicació basades en la força que té la conversa interpersonal.

Per commemorar els deu anys del projecte, volem dedicar un dia a explicar l’essència i les fites del “xerrem junts”, comentar diferents línies de creixement i recollir impressions i recomanacions per tal de trobar millores que l’engrandeixin.

Actualment, més de dues-centes persones voluntàries condueixen un centenar llarg de grups en diversos espais socials de la zona metropolitana de Barcelona i altres indrets del país. Durant l’any 2017, més de 1.400 persones van participar en espais socials de trobada i de comunicació intercultural en el marc del “xerrem junts”. Així doncs, es va afavorir la convivència ciutadana a través de l’aprenentatge i l’ús social del català.

La jornada tindrà lloc al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107, Barcelona), a les 9.30 h, i comptarem, entre d’altres, amb la presència del senyor Oriol Amorós, Secretari per a la Igualtat, Migracions i Ciutadania; i la senyora Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística.

Atès l’aforament limitat de la sala, cal que confirmeu l’assistència abans del dimarts 13 de març a través del correu electrònic skingolo@cal.cat o trucant al telèfon de la CAL: 934159002.

Feu clic sobre la imatge per descarregar el cartell en format JPG

Feu clic sobre la imatge per descarregar el programa en format JPG.

Programa

Comments are now closed for this article.