19 de gener de 2017

Vols participar en el programa de ràdio Xerrem d’arreu?

Des de la CAL coordinem i promovem un programa de ràdio anomenat Xerrem d’arreu amb la col·laboració de la Taula Intercultural de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i de Sants 3 Ràdio.

Es tracta d’un espai per parlar amb gent vinguda d’arreu per tal de reconèixer i mostrar la riquesa cultural existent, veure allò que ens uneix i entendre allò que fem de manera diferent, tot fomentant l’ús social del català i, per tant, treballant per la convivència.

El programa vol anar connectant setmana rere setmana amb persones provinents d’experiències culturals diverses i fer d’aquesta descoberta una palanca de llançament que ens capaciti a tos plegats per modelar noves i millors formes de convivència a partir del diàleg intercultural que s’hi promou.

Per poder dur a terme aquesta experiència ens calen persones que parlin o estiguin en procés d’aprendre català. Es tracta de fer entrevistes a persones que viuen a Catalunya i no hi han nascut amb l’objectiu de donar a conèixer diverses maneres de viure i d’entendre el món, copsar la riquesa de la diversitat i fer créixer la cohesió social.

Si teniu familiars, amics o coneguts que estiguin aprenent català i els hi pugui interessar, podeu contactar amb nosaltres a través del correu comunicacio@cal.cat. També al telèfon 93 41 59 002.

Moltes gràcies!

Cartell Xerrem d'arreu def def