Trobada d’aprofundiment metodològic del Xerrem

Publicat el 04 de febrer 2016

Des del projecte Xerrem fa dies i anys que pensem com millorar l’acompanyament a les persones que dinamitzen i condueixen grups de conversa; és per això que hem dissenyat una trobada d’aprofundiment metodològic per tal de donar a conèixer amb concreció tots els entrellats que hi ha darrere els grups de conversa, tant a nivell teòric com pràctic.

Els objectius de la trobada formativa seran conèixer a fons el projecte Xerrem com una iniciativa que se suma a totes les propostes per facilitar la comprensió i expressió del català a persones que presenten dificultats i treballar per millorar-ne la conducció.

La trobada és oberta i gratuïta per a tota persona interessada amb l’acompanyament de l’aprenentatge oral del català i es durà a terme el dilluns 7 de març i el dimecres 9 de març de 19h a 21h o el dissabte 5 de març de 10h a 14h. Es farà al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs (C/ Rector Triadó, 53).

Si esteu interessats a participar-hi, envieu un correu electrònic a junts@cal.cat o bé truqueu al 934159002 de 16:30h a 20:30h.

2016_02_Publicitat_curs_XR