Premis Joan Coromines 2018

El dia 6 d’octubre, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) va celebrar la XVII edició dels Premis Joan Coromines.

L’acte, que va tenir lloc al Teatre Principal de Badalona, va servir per reconèixer l’actriu Carme Sansa, l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, l’escriptor i dibuixant Enric Larreula i Vidal, el grup editor de la revista Enderrock i també l’escriptor badaloní Joan Soler i Amigó, als quals l’entitat va distingir pel seu compromís en defensa de la llengua, la cultura i la nació catalanes.

CARTELL

L’acte, amenitzat per la cantant Anna Ferrer, va incloure un homenatge pòstum a Patricia Gabancho i la commemoració de l’Any Fabra, a càrrec del periodista i escriptor Genís Sinca.

Podeu veure una crònica i una relació d’imatges a través d’aquest enllaç

 

 

  • 19-10-2018 Fotos Correllengua (123)

    Elx reviu la flama del Correllengua

    El passat divendres, 19 d’octubre, la flama del Correllengua va tornar a passejar la lluita per la defensa de la cultura i la llengua als Països Catalans. La jornada, que des de fa 23 anys impulsa Acció Cultural del País Valencià-Casals Jaume I, va comptar amb diferents actes lúdics i...

  • CARTELL web

    XVII Edició dels Premis Nacionals Joan Coromines

    Aquest pròxim dissabte, 6 d’octubre, la CAL celebrarà la XVII edició dels Premis Nacionals Joan Coromines. Enguany, el lliurament es durà a terme al Teatre Principal de Badalona (carrer de Francesc Layret 41), a les 18:30h. En la present edició, la CAL vol guardonar pel seu compromís en la defensa de la...