Premis Joan Coromines 2013

Premis Joan Coromines 2013 – Dotzena edició

El dissabte 4 de maig es va celebrar la 12a edició dels Premis Joan Coromines que anualment convoca la CAL amb la voluntat d’homenatjar a persones i entitats que s’han distingit en la defensa i promoció de la llengua i la cultura catalanes.

En l’edició de 2013, l’esdeveniment va tenir lloc al Teatre de Sant Medir, situat al barri de Sants de Barcelona.

Les persones i entitats guardonades en aquesta edició foren l’actriu Montserrat Carulla, el portal web Racó Català, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), la cantant, actriu i poetessa Núria Feliu i el Centre Social de Sants.

L’acte fou conduït per l’actriu Meritxell Ané, i va comptar amb un breu parlament de Miquel Sellarès, director del Centre d’Estudis Estratègics de Catalunya. En el decurs de la trobada es va llegir el Manifest del Correllengua 2013 i es va fer públic el cartell oficial del Correllengua 2013.

Com a cloenda, es va poder gaudir d’un recital de cançó a càrrec de Francesc Mir, acompanyat de Pep Rius i Ramon Beltran.

En acabat es va celebrar, un any més, el tradicional Sopar de la Llengua Catalana, amb prop de 150 persones que hi assistiren.

ComarcaPoblacióBarriEntitatAdreçaDia i Hora
BarcelonèsBarcelonaSantsTeatre de Sant MedirCarrer de la Constitució, 17, BarcelonaDissabte, 4 de maig de 2013 a les 20.30h