Correllengua 2019

La vint-i-tresena edició del Correllengua, la mobilització per la llengua i la cultura que la CAL organitza des del 1996, es dedica enguany a la figura del poeta i escriptor Pere Calders, de qui aquest 2019 es commemora el 25è aniversari del seu traspàs.

Pere Calders

A través de la seva obra i altres activitats, la CAL vol reforçar el paper del català com a eina d’inclusió social de les persones nouvingudes en un moment on aquesta comunitat es veu amenaçada pel retrocés en matèria de drets i llibertats que es viu a l’Estat espanyol i al conjunt de la Unió Europea.

Cartell Correllengua-2

Un any més, el Correllengua vol posar de manifest la necessitat de treballar per una societat compromesa amb els valors de la igualtat, la justícia, la solidaritat i la llibertat de tots els pobles del món.

Tota la informació la podeu trobar a la web del Correllengua: www.correllengua.cat

 

  • 32

    El Correllengua 2019 glossarà la figura de Pere Calders

    Aquest pròxim mes de juliol s’iniciarà la vint-i-tresena edició del Correllengua, la mobilització per la llengua i la cultura més important del país que s’organitza de la mà de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) des de 1996. En l’edició enguany, el Correllengua vol recordar la figura del poeta i escriptor Pere...